انواع دریل برقی

انواع دریل و کاربردهای آن

دریل کاربردی ترین ابزار الکتریکی است. جدا از کارکرد خانگی، دریل، پای ثابت هر صنعتی است؛ از یک کارگاه کوچک گرفته تا یک کارخانه‌ی عظیم. اما چه نوع دریلی برای چه‌کاری مناسب است؟دریلی که با آن دیوار را برای نصب پرده سوراخ می‌کنند، با دریلی که با آن به بتن نفوذ می‌کنند، خیلی فرق دارد. برای منزل، دریل شارژی بهتر است یا دریل برقی؟اینها سوالاتی است که برای هر خریدار دریل پیش میاد.

 

در واقع در بین انواع دریل ها انتخاب کار دشواری‌ است.شاید برخی اصطلاحات اولیه‌ی این ابزار برای‌تان نا آشنا به‌نظر برسد. از این قصد داریم در این راهنمای جامع، تمام آن‌چه را باید برای خرید بدانید با هم مرور کنیم. در حالت کلی دریل‌ها به سه دسته‌ی بادی،دستی و برقی تقسیم می‌شوند.

دریل‌های دستی با نیروی دست کار می کند.انرژی دریل‌های بادی هم از طریق فشار باد حاصل از کمپرسورها تأمین می‌شود. مهم‌ترین  دسته‌ی دریل‌ها، نوع الکتریکی آن‌ها است که رایج‌ترین نوع دریل‌ هم محسوب می‌شوند

دریل الکتریکی به چند دسته تقسیم می شوند.

۱ – دریل ساده

دریل ساده دریلی است با کاربرد بر روی انواع فلزات و چوب است ، این دریل را دریل ساده می نامند که حالت چکشی ندارد این دریل از سه نظام ۶ م م تا  مته گیر ۳۲ م م در بازار یافت می شود و می تواند دارای چپ گرد و راست گرد و حالت دیمر دار  گیر بکس قوی و یا متوسط و … باشد.

 ۲ – دریل چکشی

( دریل چکشی ) این نوع دریل مانند همان دریل ساده می باشند با این تفاوت که حالت ضربه یا همان چکش را نیز دارا می باشند ( مانند همان دریل خانگی با این تفاوت که برای کار های سنگین تر استفاده می شود) مورد استفاده دریل چکشی سوراخکاری بر روی انواع دیوارها است.

۳ – دریل بتن کن

دریل بتن کن دیگر مانند ۲ مورد بالا عامل قدرتش درگیری انواع چرخ دنده ها کوچک و بزرگ نیست بلکه در دریل بتن کن از سیستم رینگ و پیستون بهره گرفته شده ، این سیستم به علت قدرت بالا می تواند سوراخکاری با عمق و قطر بالا را به راحتی انجام دهد دریل بتون کن به ۲ مدل عمده بتون کن ۴ شیار و بتون کن ۵ شیار تقسیم می شود.

 

۴- دریل چکش تخریب

این دریل برای تخریب و یا ایجاد حفره در قطر های بالا طراحی شده دریل چکش تخریب به ۳ دسته  عمده چکش تخریب چهار شیار (کارهای سبک ) چکش تخریب پنج شیار (کارهای سنگین ) چکش تخریب پیکور ( کارهای حجم بالا و مناسب برای تخریب کف ) در چکش تخریب حالت دوران و گردش کاربرد نداشته و فقط قلم حرکت رفت و برگشت را انجام داده . چکش تخریب به غیر از مدل پیکور عموما دارای حالت دیمر برای کنترل قدرت و سرعت ضربه می باشد .

 

۵ – دریل نمونه بردار

این دریل برای ایجاد سوراخ هایی با قطر بالا می باشد و در حین سوراخ کاری حتی بتون مصلح را نیز برش داده . دریل نمونه برداری به علت قیمت بالا در پروژه های خاص مورد مصرف قرار می گیرد

برای خرید و مشاهده انواع دریل اینجا را کلیک کنید.